Foto: Screenshot BasketNews X

Jednu stvar Željko Obradović ne oprašta - nedostatak želje za pobedom. On to vidi i kroz odsustvo truda na sitnicama jer upravo te sitnice na pravu prave razliku između dobrih i vrhunskih ekipa.

Ipak, i te kako je imao razloga da se nasmeje zbog načina razmišljanja koje je usadio Danteu Egzumu. Izveo je „Supermena“ usred meča…

PROČITAJTE JOŠ

Australijanac je nakon fenomenalne sezone u dresu Partizana uspeo da se izbori za mesto startera u Dalas Maveriksima, a na poslednjem meču protiv Klivlenda (poraz sa 113:110) pokazao je i svoj košarkaši IQ.

U jednom trenutku je pokušao da izbegne napucavanje loptom Džereta Alena, ali kako nije to uspeo da uradi reagovao je refleksno. Upravo kažu da je inteligancija i brzina reagovanja na novonastalu situaciju.

Bacio se za loptom i uspeo je da je izvuče iz auta pre nego što je dodirnula pod. Ovaj potez naišao je na mnoge reči hvale, a jedna od njih je stigla iz Evrope uz ovaj snimak.

„Željko Obradovića mora da se smeši negde nakon što je video ovaj trud Dantea Egzuma“, bio je opis snimka pred vama. Egzum je susret završio sa 13 poena, četiri skoka i šest asistencija.

BONUS VIDEO Šta sve Džejlin Smit donosi Partizanu i kako može da pomogne?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare