Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Košarkaši Crvene zvezde ponovo nemaju vremena za odmor pošto ih u periodu od 30. decembra do trećeg januara očekuju čak tri utakmice.

Sve tri utakmice Zvezda igra na domaćem terenu, od kojih su dva u Evroligi.

PROČITAJTE JOŠ:

Najpre će crveno-beli odmeriti snage sa Mornarom u nedelju od 12 časova, a dva dana kasnije na megdan će doći ekipa Armani Milana. U četvrtak od 19 sati u hali „Aleksandar Nikolić“ gostovaće tim Monaka.

Košarkaški klub će ovim povodom u prodaju pustiti dnevne karte za sve tri utakmice u četvrtak u 10 časova na svim prodajnim mestima TICKET VISION (osim Delfi knjižara) i onlajn.

Takođe, i ovoga puta karte će se prodavati i na dan utakmice u hali „Aleksandar Nikolić“.

Vlasnicima paketa za „Štark arenu“ (PAKET NIVO 200, PAKET NIVO 400) će kao i ranije, biti omogućeno da prisustvuju utakmicama. Za vlasnike PAKETA N400 ulaz će biti omogućen na tribini D, a za vlasnike PAKETA N200 na ulaz Parter 4, uz pokazivanje karte za PAKET ARENA (neće ih menjati za drugu kartu).

Cene dnevih karata za Evroligu kreću se od 1.300 dinara do 20.000 za počasna mesta, dok je za ABA ligu raspon od 500 do 12.000 dinara.

Takođe, posle duže pauze zbog odlaganja utakmica zbog korone, nastaviće se i prodaja polusezonskih karata u periodu od ponedeljka do četvrtka, 31. januara – 3.februara. Prodaja će se kao i do sada odvijati u zvaničnoj prodavnici KK Crvena zvezda u hali „Aleksandar Nikolić“ (radno vreme od 11-19 časova).

Onlajn kupovina biće moguća samo za ulaznice za partere i tribine. Podizanje kupljenih karata na taj način, moći će da se preuzmu uz vaučer u zvaničnoj prodavnici u toku navedenog radnog vremena od 11-19 časova. Svi koji su već kupili karte onlajn, a nisu ih preuzeli, sada će biti u prilici i mogućnosti da to učine.

BONUS VIDEO Ovacije navijača Zvezde za košarkaše Olimpijakosa u Pioniru 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar