Foto: Printscreen Youtube / TimeOut

Nije propustio priliku.

Dolazak Fakunda Kampaca u Crvenu zvezdu postala je glavna priča u regionu. Jedan od najboljih plejmejkera evropske košarke u poslednjih desetak godina bio je tema i u Hrvatskoj, pogotovo zbog spekulacija oko njegove plate u šampionu Srbije, koja je po španskim medijima 1.8 miliona evra do kraja sezone.

To je zasmetalo Aci Petroviću, selektoru Hrvatske.

PROČITAJTE JOŠ

„Mislim da je vreme da Zvezda i Partizan napuste ABA ligu jer sa ovim budžetima koji su u najmanju ruku nespojivi sa ovim prostorima logično je da budu stalni učesnici Evrolige, a da se ABA liga okrene onome što je u startu i bila – razvojna liga za mlade igrače“, napisao je Petrović.

Na tu izjavu je reagovao i Nebojša Čović.

„Mi smo jedini klub koji je prezentirao svoje prihode i rashode. E sada što drugima smeta. To je njhovo problem. Moram da kažem da se radi o budalama, budala kada bi znala da je budala, ne bi bila budala. Nema nijedan razlog da se oko toga lažemo. Neprekidna destrukcija, nenormalno mi je i bolesno da se raduje tuđem neuspehu, neko tuđem uspehu. To je bolesno, to je moje mišljenje“.

On se potom i direktno osvrnuo na Acu Petrovića.

„Primate se ko šarani na izjave Ace Petrovića? Pitajte ga, izbornika Hrvatske, koliki mu je bio budžer u Ciboni i Cedeviti? Mi se tu primamo. To je u medijima glavna vest, šta je rekao Aco Petrović ili što bi ga mi zvali Aco Srbine“, rekao je Čović.

BONUS VIDEO Olimpijakos Crvena zvezda navijači

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar