Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Nebojša Čović ostaje predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda i u narednih pet godina, odlučeno je na sednici Skupštine kluba u ponedeljak.

On je izabran ponovo, posle izlaganja izveštaja o prethodnom desetogodišnjem periodu, sa posebnim osvrtom na prošli petogodišnji mandat.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako navode sa Malog Kalemegdana, izabrano je novo predsedništvo kluba koje će se sastojati od 7 članova.

Činiće ga Nebojša Čović, Branislav Baćović, Dragan Filipović, Đorđe Vučinić, Marko Kešelj, Nebojša Mitrović, Tomislav Šunjka, a takođe je novina i izbor dva potpredsednika, jedan će biti zadužen za ekonomska pitanja, drugi za sportska pitanja.

U narednom periodu biće formiran i Upravni odbor kluba u kome će se nalaziti najviše 23 člana, dok će Nadzorni odbor i disciplinska komisija brojiti po tri člana.

U novom sazivu Skupštine KK Crvena zvezda nalazi se čak 57 članova, u odnosu na prethodni saziv od 35 članova, i to je najveći saziv Skupštine Zvezde u njegovoj istoriji.

Među članovima Skupštine se nalaze i aktivni igrači prvog tima, Branko Lazić i Marko Simonović, kao i sve generacije zvezdaša iz raznih sfera javnog života.

BONUS VIDEO: Novak navija u transu, nervira se, samo što nije uleteo na parket

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare