Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER
Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Bogdan Bogdanović je sezonu započeo kao jedno od udarnih oružja Atlanta Houksa, ali će, po svemu sudeći, završnicu odigrati u nekom drugom dresu.

Houksi su trenutno 12. na tabeli Istočne konferencije, sa skorom 17-23 i tri pobede zaostatka za desetom pozicijom koja vodi u takozvani „plej in“ turnir.

PROČITAJTE JOŠ...

S obzirom na to da su prošle sezone igrali finale konferencije, gde su poraženi od Milvoki Baksa, jasno je da su u Džordžiji u najmanju ruku nezadovoljni razvojem situacije samo par meseci kasnije, gde je, umesto borbe za sam vrh, i sam plasman u doigravanje pod velikim znakom pitanja.

Houksi su spremni da krenu u delimičan „rebild“, i to kako bi ojačali ekipu pred nastavak sezone, a među ponuđenim igračima su svi sem dvojice – Klinta Kapele i Trea Janga.

Tako je bar preneo portal „Bličer riport“, pozivajući se na jednog od pomoćnika generalnog menadžera Trevisa Šlenka.

Bogdanović je tokom sezone već povezivan sa Los Anđeles Lejkersima, dok je najnovija priča vezana za Filadelfija Seventisikserse. Navodno, Atlanta je zainteresovana da upari Janga i Bena Simonsa, a Bogdanović bi mogao da krene put „grada bratske ljubavi“.

Više će biti poznato u narednim danima, rok za razmenu igrača je 10. februar.

BONUS VIDEO Đokoviću drugi put odbijena viza – Šta Beograđani misle o tome

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar