Foto: Tanjug/AP Photo/Gerald Herbert

Atlanta je prekinula niz od pet poraza, i to protiv šampionske ekipe Milvoki Baksa, sa 121:114.

Nije bilo Bogdana Bogdanovića u timu zbog povrede kolena, a Trej Jang izneo je najveći teret sa 30 poena i 11 asistencija.

PROČITAJTE JOŠ

Midlton je bio najbolji košgeter Milvokija, ubacio je 34 poena, Adetokumbo je dodao 27 uz po šest skokova i asistencija.

U Atlanti, Hanter je imao 20 poena, Kolins 16 uz 12 skokova, Galinari je još imao 16 poena, pa je to bilo dovoljno da se nadigraju šampioni.

Baksi dosta osciliraju u sezoni u kojoj brane titulu, to su i sada pokazali – ovo im je četvrti poraz u poslednjih pet mečeva, sada im sledi duel sa Memfisom.

Sa druge strane, Atlanta čeka Minesotu u narednoj utakmici.

Dalas je bez podrške Bobana Marjanovića pobedio Oklahomu, Luka Dončić je presudio sa 20 poena, 11 skokova i 12 asistencija, a Lejkersi su bili bolji od Jute uz dominaciju Lebrona Džejmsa.

On je ubacio 25 poena uz po sedam skokova i asistencija, što je bio veliki udarac za Džezere, koji su u poslednjih šest mečeva pobedili samo Denver.

Sa druge strane, Lejkersi su prekinuli niz od tri poraza, ponovo su se približili Denveru u borbi za mesto koje vodi direktno u plej-of.

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO Navijanje i podrška Novaku Đokoviću na aerodromu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar