Bogdan Bogdanović
Bogdan BogdanovićM Foto: Tanjug/AP Photo/Mary Altaffer

Na sreću je sve prošlo kako treba za srpskog košarkaša.

Košarkaš Atlanta Hoksa i srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović je sredinom juna prošle godine operisao koleno zbog čega je propustio Evropsko prvenstvo i prvi deo sezone u NBA ligi.

PROČITAJTE JOŠ

Bogdanović smatra da je upravo tom operacijom kolena sebi produžio igračku karijeru.

„Zadovoljan sam kako je prošla operacija, još to nije na 100 odsto, ali znam da sam sebi ovako produžio karijeru i da mogu mirno da spavam ne osećajući jake bolove kakve sam imao do operacije. Zdrav sam, to je najvažnije“, izjavio je Bogdanović za „RTS“.

On je u Atlantu prešao u novembru 2020. godine iz Sakramento Kingsa, čiji je bio član od početka NBA karijere u 2017. godine.

„Sve je drugačije u odnosu na Sakramento. Nedostaju mi ti dani iz Sakramenta kada sam bio sa nekim našim bivšim i sadašnjim igračima, ali idemo dalje. Za uspeh nije dovoljan samo talenat, već je potrebno i malo sreće, rad i disciplina se podrazumevaju. Lako je verovati kada sve ide dobro i kada je sjajno. Ali kadadođu neki trenuci, kao što su povrede i operacije, onda je potrebno naći tu veru u sebe i vratiti se“, zaključio je Bogdanović.

BONUS VIDEO Jokić i Denver počistili Kliperse

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar