Bogdan Bogdanović
Bogdan Bogdanović; Foto: Tanjug/AP Photo/Nick Cammett

Bogdanović oduševio sve.

Bogdan Bogdanović bio je jedan od najzapaženijih u pobedio Atlante protiv Klivlenda (107:101), kojim su „jastrebovi“ izborili plasman za plej-of.

PROČITAJTE JOŠ

Srpski bek šuter je na parketu proveo 29 minuta, a postigao je 19 poena uz pet skokova i dve  asistencije. Imao je odlične procente šuta, pogodio je šest od osam pokušaja iz igre, te dve trojke iz dva pokušaja. Na sve to je dodao i izvođenje slobodnih bacanja bez greške (5/5), te čak tri ukradene lopte.

Po završetku susreta usledila i jedna neočekivana i smešna sekvenca. Bogdanović je dobio molbu da imitira jastreba („Hawk“), a srpski košarkaš je to uradio u samo dve sekunde.

Nakon toga je odlučio i da se oglasi na Tviteru.

„To je ono što radimo! Ponosan sam na ovaj tim! Drugačije napravljeni!

Bogdanović je bio pokretačka snaga Atlante u trenutku kada je delovalo da niko iz Atlante ne može da postigne poene, a nakon jedne trojke besno je gestikulirao ka klupi sa porukom „Možemo ovo“. Ovo je dalo dodatni motiv Jangu, koji je kasnije u drugom poluvremenu zablistao. Sipao je trojke Bogdanović, ali imao i sjajan solo kontranapad kada je sam napao čitavu odbranu Klivlenda i uspeo da pogodi uz faul.

BONUS VIDEO Bogdanović vrti loptu na prstu

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar