Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Malik Bizli, košarkaš Minesota Timbervulvsa i bivši saigrač Nikole Jokića u Denveru, pokušava da se iskupi kod doskorašnje supruge Montane Jao, jer ju je varao sa Larsom Pipen.

PROČITAJTE JOŠ:

Bizli i nekadašnja žena Skotija Pipena, proslavljenog NBA košarkaša, snimljeni su zajedno kako se drže za ruke tokom šopinga još krajem prošle godine.

Sve to je izazvalo revolt kod Montane Jao, dok je Bizli poručivao da je srećan sa 22 godine starijom Larsom Pipen.

Montana Jao je u roku od deset dana morala da napusti kuću Bizlija, zahvalila se roditeljima na podršci jer ju je košarkaš izbacio na ulicu.

Nekoliko meseci kasnije, Bizli je raskinuo sa Larsom i odmah se izvinio svojoj supruzi.

„Hoću da kažem da mi je žao što sam vas stavio u ovakvu situaciju u kakvoj ste bili prethodnih meseci. Glava mi nije bila tamo gde je trebalo da bude. Tražio sam nešto više, a to je bilo pored mene sve vreme. Kažem svetu i tebi da za mene ne postoji niko poput tebe. Ako se nešto računa, ja sam prekinuo svoju prethodnu vezu zbog činjenice da nema nikog kao što si ti“, napisao je Bizli između ostalog na društvenim mrežama.

Dodao je i da hoće da sazri, da traži oproštaj i da je ono što je uradio bilo „klinački“. Optužio je i Larsu Pipen da je ona „namestila“ fotografije iz tržnog centra zbog kojih je cela afera i buknula.

Nakon toga se oglasila i Larsa, koja ima drugačiju priču zašto je raskinula sa Bizlijem.

„Kad sam čula kako je tretirao ženu i dete, nisam želela takvog čoveka pored sebe. Nije pravi muškarac, plačljivko je i jeftin“, rekla je Larsa Pipen.

Da podsetimo, Bizli je u NBA došao kao 19. pik prve runde drafta 2016. Birali su ga Denver Nagetsi za koje je (uz vreme provedeno u Sijuks Folsima) igrao do 2020. kada je otišao u Minesotu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar