Foto: Starsport/Srdjan Stevanovic

Bivši košarkaš Crvene zvezde Gal Mekel provešće van terena najmanje tri meseca zbog posledica koje je koronavirus ostavio na njegov organizam.

PROČITAJTE JOŠ...

Mekel je van stroja od decembra, a Izraelac je otkrio da je tokom oporavka bilo određenih komplikacija zbog koje će biti prinuđen da pauzira nekoliko meseci.

„Imao sam koronu pre mesec dana. Nažalost, došlo je do nekih komplikacija. Virus je izazvao pojavu krvnih ugrušaka u plućima. Sada sam dobro, oporavljam se i počeo sam sa laganim treninzima, ali će biti potrebno nekoliko meseci lečenja kako bi ugrušak nestao. Verujem da ću se oporaviti u potpunosti i vratiti na vreme da pomognem ekipi u završnici sezone“, otkrio je Mekel u video snimku na zvaničnom Tviter nalogu Unikahe.

On je za Crvenu zvezdu nastupao 2015. godine od avgusta do decembra, nakon čega je usledio prelazak u Makabi iz Tel Aviva, Gran Kanariju, Zenit, Ređo Emiliju, da bi u martu 2020. potpisao za Unikahu. Mekel je u karijeri igrao i u NBA ligi, za Dalas Maverikse i Nju Orleans Pelikanse.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar