Bones Hajland, Majkl Meloun/Foto EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Klipersi imaju druge prioritete za sada od Bounsa Hajlanda.

Jedan od tih prioriteta je kako da počnu da pobeđuju nakon što su doveli Rasela Vestbruka i Bounsa Hajlanda, veterana koji je doskora bio u Lejkersima i Juti i momka koji je bio u Denver Nagetsima.

PROČITAJTE JOŠ:

Klipersi, po svoj prilici nemaju za sada ozbiljnijih namera sa Hajlandom, koji je imao razmirice sa Majklom Melounom, trenerom Denvera i označen je kao faktor koji remeti atmosferu u ekipi Nikole Jokića.

Melouna je i javno prozivao, mada ne otvoreno imenom i prezimenom, a od Hajlandovog dolaska u Kliperse ne cvetaju mu ruže.

U Denveru je imao dvadesetak minuta po meču dok nisu krenuli problemi. Onda mu je minutaža i uloga smanjivana, dok je u Los Anđelesu praktično ni nema.

Hajland na tri od osam utakmica do sada nije dobio ni minut, a na onim utakmicama kada igra, prosečno beleži po sedam poena i ima procenat šuta iz igre svega 29 posto.

Vestbruk je kao iskusniji u organizaciji igre ipak dobio prednost, pa se Hajland možda već posle nekoliko nedelja kaje i čeka priliku da se dokaže.

Inače, u Denveru je imao serije utakmica u kojima je ubacivao preko 12 poena i prosek mu je bio 12,1 poen, a u Klipersima nijednom u pet mečeva nije prebacio deset.

BONUS VIDEO: Ukradena lopta i asistencija Nikole Jokića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar