Foto: EPA-EFE/SEDAT SUNA

Još uvek neizvesna sudbina iskusnog Italijana

Trener Efesa Ergin Ataman oglasio se u vezi KAilea Polonare, koji ove sezone ne dobija mnogo prostora ni u Evroligi ni u turskom šampionatu.

Polonara se dovodi u vezu sa Crvenom zvezdom, a Ataman je o njegovom statusu pričao nakon poraza od Makabija u Evroligi.

PROČITAJTE JOŠ:

„On je povređen poslednje dve nedelje. Imao je problem sa nogom i prvi trening sa ekipom je odradio u sredu posle dve nedelje odsustva. Počeli smo sa Amatom Embajeom i odlučili smo da koristimo Vila Klajburna na toj poziciji, jer je Makabi igrao sa četvoricom bekova neko vreme. Polonara nije imao prostora, ali on je u redu. On je naš igrač i videćemo. Mislim da nije baš srećan minutima koje dobija. Razmotrićemo sve, ali on je naš igrač i koristićemo ga“, obećao je Ataman.

Prošle nedelje Ataman je takođe bio upitan za Polonaru, ali je istakao da u klubu nisu zadovoljni onim što su dobili od njega.

„Nažalost, nismo videli doprinos kakav smo želeli od Polonare, tako da on ne može da igra u utakmicama domaćeg prvenstva, prve svega zbog ograničenja broja stranaca. To je dovelo do toga da je on nezadovoljan. Zato nas je njegov menadžer kontaktirao i saopštio da postoje klubovi koji ga žele. Naravno da je on nama bitan igrač, postoji ta jedna nedelja u Evroligi kada mogu da se dovode igrači i rekli smo mu da možemo da pričamo o tome ako se postave dobri uslovi. Ako Polonara ode, imamo alternativu, više od jedne zapravo“, rekao je tada Polonara.

BONUS VIDEO Svađa Pešića i Atamana usred utakmice, Kari pokazivao selektoru Turske da sedne

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar