Nije bio zadovoljan izdanjem crno-belih.

Košarkaši Partizana su doživeli ubedljiv poraz u večitom derbiju rezultatom 88:72, a u redovima crno-belih nije bilo mnogo toga vrednog pomena.

PROČITAJTE JOŠ

Svestan toga je bio i Danilo Anđušić u analizi utakmice.

„Odigrali smo dosta loš meč, pogotovo tih prvih 30 minuta. Prvo poluvreme verujem da nas je koštalo te neke pobede, nismo odigrali kako smo želeli, kako smo pripremali utakmicu i to je razlog poraza. Zvezda je izašla sa dosta više energije, dosta boljom igrom i pobedili. Idemo dalje, nastavljaju se utakmice, već za dva dan nova, duga je sezona, ima još bitnih utakmica ispred nas i ja verujem da ćemo završiti na mestu na kojem želimo da završimo na kraju“.

Prvi put u poslednjih nekoliko sezona Arena je bila dom Zvezde u derbiju, ali to nije uticalo na Partizan prema mišljenju Anđušića.

„Nismo obraćali pažnju na te stvari, ovo je naša dvorana, navikli smo da igramo ovde i nismo se nešto preterano obazirali na atmosferu oko nas. Verujem da to nije uticalo na našu igru“.

Gilespi je prema mišljenju mnogih bio ključan čovek, a i igrač crno-belih ga je pohvalio.

„Igrao je sa sjajnom energijom, konstantno je bio na ofanzivnom skoku, agresivan u odbrani i stvarno je odigrao. Sigurno da je bio jedan od iks faktora. Da li smo očekivali ili ne, ali svakako je odigrao sjajno i doprineo je da Zvezda pobedi“.

Poseban recept za zaborav ovog meča ne postoji.

„Ništa specijalno, kao i svaka druga utakmica, sutra je novi dan, ovo sve ostaje iza nas, sigurno ćemo imati analizu da vidimo gde smo sve grešili, šta smo radili, stvari koje ne smemo da ponavljamo u narednim utakmicama. Nema mnogo prostora za žaljenje ili da budemo spuštene glave. Verujem u ovaj tim, način na koji smo igrali do sada i na koji ćemo nastaviti“.

Na samom kraju dotakao se i odsustva Ledeja.

„Mnogo, on nam je prva četvorka, cele sezone igra jako veliki broj minuta, doprinosi sa tom energijom i u odbrani i u napadu, tako da nam je sigurno falio, ne samo on. Ne bih da tražim alibi, ali već duže vreme igrači su nam van stroja. Sigurno da u ovakvom sistemu nije lako, sigurno bi bilo lakše kada bismo imali dužu klupu, ali šta je tu je. Ja se nadam da će se što brže oporaviti“.

BONUS VIDEO Izjava Nedovića posle meča

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar