Danilo i Ivana Anđušič
Foto: Screenshot Instagram ivanamaksimovic

Porodica Anđušić je bogatija za još jednom člana. Srpska strelkinja Ivana Maksimović donela je na svet još jednog dečaka, a suprug Danilo, srpski košarkaš, objavio je radosne vesti.

PROČITAJTE JOŠ

On je na Instagramu podelio zajedničku fotografiju i potvrdio odlične vesti.

„Hvala ti! Hvala za najlepše trenutke koje si nam svima podarila! Naša porodica je bogatija za jednog člana! Živeli“, napisao je Anđušić.

On je u izjavi za Nova.rs pričao uoči porođaja supruge.

„Nije lako što smo baš u ovom periodu morali da budemo razdvojeni, pre svega što je ona trudna sama i sa Filipom, na sreću ima veliku pomoć naših roditelja. Naravno da ni meni nije lako, zato kažem svi misle da je lako biti sportista, ali najvažnije stvari nekad propustiš umesto da zajedno prolazimo kroz to. Ipak, znamo zašto i kako radimo, uostalom i da obezbedimo bolje sutra za našu decu“.

Šta znači ime Uroš?

Uroš je često muško ime kod Srba. U pitanju je zapravo srpsko-slovenska varijanta od mađarskog Uros, a u prevodu znači „gospodin“ ili „gospodar“. Često su ovo ime imali srpski srednjovekovni vladari, pa se u prošlosti izbegavalo da „obični“ ljudi nose ovo ime. U poslednjih 15 godina je jedno od 20 najčešćih imena muške dece.

Pojasnio je i kako će se zvati sin.

„Sin će se zvati Uroš, samo da sve prođe kako treba, jedva čekam da ih vidim. Meni je porodica najvažnija, super mi je što tako razmišljaju i u klubu, pa ću imati priliku da dođem u Beograd na dva dana. Ne mogu da budem uz Ivanu na porođaju zbog kovid protokola, ali ću doći kad budu izlazili iz bolnice, izašli su mi u susret u klubu i to mi mnogo znači. Barem da budem tih dan dva kada izađe iz porodilišta i posle će oni svi zajedno, čim beba bude mogla da leti, posle prve vakcine, doći kod mene u Monako, mislim za nešto više od mesec dana“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare