Foto: Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Nova sjajna partija Nikole Jokića nije dobila adekvatnu pažnju u američkim medijima, što je revoltiralo Sema Kvina, novinara CBS-a.

Obično su utakmice Denvera u drugom planu u odnosu na Lejkerse, Boston, Filadelfiju i druge ekipe, iako Nagitsi imaju budućeg MVP-ja, ako se ispoštuju svi rezultati Nikole Jokića.

PROČITAJTE JOŠ

On je blokadom uz novu sjajnu partiju rešio utakmicu protiv Pelikansa, ali to nije bilo emitovano kao mnogi drugi momenti u ovoj noći, koja je donela 10 NBA utakmica.

Sem Kvin je bio šokiran što meča Denvera nije bilo na nacionalnoj televiziji, podsetio je da to neće poremetiti MVP trku. Podsetio je i da je Jokić imao 32 poena uz osam asistencija i sedam skokova, a tome je dodao tri blokade i tri ukradene lopte uz 60 posto procenta šuta, u sedmoj pobedi bez Džamala Mareja u osam utakmica.

Jokić je presudio blokadom, koju su mnogi osporili, ali je izbio loptu Zajonu Vilijamsu iz ruke, posle čega je tek došlo do kontakta, zbog čega su sudije ostale pri primarnoj odluci da Denver pobedi sa 114:112.

I sam Denver likuje, naročito zbog prethodnih opaski da Jokić ne igra odbranu, uz sarkastičan komentar su se oglasili na društvenim mrežama administratori kluba.

Inače, novinar lokalnog Denver Stifsa, nedavno je prozvao ESPN, koji je na Jutjubu objavio čak 13 snimaka Džoela Embida, uz samo jedan video Nikole Jokića, a i taj je sa naslovom kako se on bori protiv Demijana Lilarda za MVP tron.

 

 

NBA liga, rezultati

Klivlend – Orlando 104:109

Filadelfija – Atlanta 127:83

Boston – Šarlot 120:111

Njujork – Čikago 113:94

Vašington – LA Lejkers 116:107

Majami – San Antonio 116:111

Denver – Nju Orleans 114:112

Memfis – Portland 109:130

Finiks – LA Klipers 109:101

Sakramento – Juta 105:154

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare