Foto: Printscreen Youtube / BC Partizan

Novi košarkaš Partizana Aleksa Avramović otkrio je da je Željko Obradović najveći razlog što je došao u tim crno-belih.

On je predstavljen u utorak kao drugo pojačanje za novu sezonu posle Kevina Pantera.

PROČITAJTE JOŠ:

„Sjajni su utisci, posle mnogobrojnih razgovora sa trenerom Željkom Obradovićem, shvatio sam da nigde ne bih mogao više da napredujem, nego u radu sa njim i projektu koji mi je predstavio. Stvarno sam mu poverovao, duboko, u sve to što je rekao jer ima veliku energiju i entuzijazam i nije mu mnogo trebalo da me ubedi da napravim pravi izbor“, rekao je Avramović za klupski kanal Partizana.

Istakao je kako se nada da će na tribinama biti navijača, jer mu igranje košarke pred praznim tribinama ne prija.

„Iskreno se nadam da će biti dosta navijača, pogotovo što sam igrao u Španiji prošlu sezonu i tu su bile prazne tribine. Drugačija je atmosfera i teško je igrati. Treba ti taj dodatni stimulans koji se daje iz publike, da igrači idu napred. Partizanovi navijači su svakako jedni od najboljih u Evropi i nadam se da će nas bodriti do svih naših ciljeva“.

Napomenuo je i da ne beži od odgovornosti, ali i da se posebno raduje saradnji sa Žocom.

„Dosta puta sam i pričao, Željko Obradović kad pozove, kad zovne najbolji trener Evrope svih vremena, ne razmišlja se mnogo. Mislim da je on čovek koji najviše košarke zna od svih ljudi koji su radili ikada na ovom prostoru Evrope i mislim da ću stvarno napredovati na individualnom i taktičkom planu kroz rad sa njim i stvarno se radujem tome“, zaključio je Avramović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare