Foto: EPA-EFE/Georgia Panagopoulou

Kako vreme odmiče, problemi grčkog Panatinaikosa sa koronavirusom postaju sve veći, i veliko je pitanje kako će se ova situacija odraziti na nastavak sezone "zelenih".

PROČITAJTE JOŠ...

Najnovija serija testiranja pokazala je skok broja zaraženih među članovima igračkog kadra i stručnog štaba.

Dosad je taj broj bio sedam, a poslednji testovi potvrdili su bojazan da tu nije kraj, pošto su pozitivne bile još tri osobe uključene u rad PAO-a.

Košarkaški savez Grčke doneo je odluku da odloži meč četvrtfinala Kupa Grčke protiv Peristerija, a ako je i postojala nada da bi odlaganje moglo da bude kratkog daha, od toga po svemu sudeći neće biti ništa jer Panatinaikos prosto nema dovoljno igrača na raspolaganju, a veliko je pitanje da li će ih imati u narednih desetak dana.

Za sada nema informacija ko je sve od igrača ovog kluba bio pozitivan na testu na koronavirus, pa nije poznato da li je među njima i Nemanja Nedović, reprezentativni bek Srbije.

Dodatan problem predstavlja i raspored u Evroligi, gde je trebalo da „ukrste koplja“ sa Zenitom u Santk Peterburgu i CSKA u Moskvi, ali će i te utakmice gotovo izvesno biti odložene.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar