Adreian Payne
Adreian Payne Foto:ROMAIN LAFABREGUE / AFP / Profimedia

Užas na Floridi.

Nedugo nakon što je objavljena informacija o smrti Adrijana Pejna, bivšeg igrača nekoliko NBA timova, policija Floride je saopštila nove detalje.

PROČITAJTE JOŠ...

Pejn je, kako je potvrđeno od strane snaga reda, ubijen u pucnjavi koja se dogodila u Orlandu u noći između nedelje i ponedeljka.

Do tragedije je došlo pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima, a ubica po imenu Lorens Doriti, star 29 godina, je na licu mesta sačekao policiju, nakon čega je uhapšen i pritvoren.

Više detalja bi trebalo da bude objavljeno uskoro, a zasad nije poznato da li su dva čoveka imali neke ranije nesuglasice, kao ni šta je prethodilo pucnjavi.

Pejn je u karijeri nastupao za Orlando Medžik, Atlanta Houkse i Minesota Timbervulvse, pre nego što je u Evropi nosio dres, između ostalih, Panatinaikosa i Asvela. U NBA je stigao kao jedan od najboljih igrača u istoriji univerziteta Mičigen Stejt, ali uprkos tome što je na početku svoje karijere imao status zvezde, nije uspeo da ostavi ozbiljniji trag u najjačoj ligi sveta, pa je karijeru nastavio u Evropi.

BONUS VIDEO Niko kao Nikola Jokić – Još jedna MVP sezona za pamćenje

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar