Foto: Srdjan StevanovicStarsport

Dva pojačanja koja je Crvena zvezda dovela ovog leta stigla su u Beograd.

Crveno-beli će u dolazećoj sezoni probati da vrate titulu u ABA ligi od Partizana, pa su po odlasku Fakunda Kampaca, Bena Bentila, Luke Vildoze i ostalih igrača okrenuli novim pojačanjima.

PROČITAJTE JOŠ:

Tako su na Mali Kalemegdan stigli Džoel Bolomboj i Adam Hanga, dok Duško Ivanović kroji mešavinu odbrane i iskustva za narednu sezonu.

Hanga je potpisao dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom još pre mesec dana, 12. jula, dok je Bolomboj parafirao ugovor samo dva dana kasnije.

„Zdravo, ovde Adam Hanga, drago mi je što sam ovde. Veoma sam uzbuđen zbog nove sezone, nadam se da ćemo se dobro zabaviti i jedva čekam da se vidimo na terenu. Vidimo se uskoro“, poručio je mađarski igrač.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели KK Crvena zvezda Meridianbet (@crvenazvezdakk)

Dok je Hanga pojačanje na spoljnim pozicijama, Bolomboj će probati da učini jačom unutrašnju liniju crveno-belih i dogovorio je jednogodišnji ugovor.

Prva testiranja u Zavodu za sport obaviće se u petak, individualni treninzi trajaće do 25.08, a tada je predviđen prvi zajedniči trening. Kompletan raspored priprema, prijateljskih utakmica i nastupa Crvene zvezde na turnirima klub će objaviti u petak na svojim zvaničnim nalozima i platformama.

Dvojicu novih igrača je u Beogradu dočekao Milan Dozet, sportski direktor Crvene zvezde i nekadašnji igrač tog kluba.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели KK Crvena zvezda Meridianbet (@crvenazvezdakk)

BONUS VIDEO: Ispraćaj košarkaša na Svetsko prvenstvo u Manili

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar