Foto:N.Skenderija/Starsport

Morao da objašnjava šta je hteo da kaže.

Reprezentacija Srbije igra meč generacije protiv Švajcarske u trećem kolu grupe G i pobeda joj skoro izvesno donosi prolaz u osminu finala.

Pored fudbala, mnogo se priča i o prethodnom duelu na Mundijalu u Rusiji kada su Granit Džaka i Đerdan Šaćiri simbolom „dvoglavog orla“ provocirali naše igrače i navijače.

Nekadašni reprezntativac Srbije Zdravko Kumanović koji je rođen u Švajcarskoj je u intervjuu za tamošnje medije rekao da bi „razbio“ Džaku i Šaćirija, ali je pokušao da se opere za pomenute reči.

PROČITAJTE JOŠ

„Zaustaviti, na to sam mislio. Svakako nisam hteo da kažem da bih namerno nekoga povredio. Ono što sam želeo da kažem je da bih ulazio u mečeve agresivno i davao sve od sebe jer zaista želim da pobedim. Znate me, nikad nisam bio igrač koji se suzdržavao. Bio sam emotivan i biću“, objasnio je Kuzmanović.

On je posle istakao i da uz Srbiju navija za Švajcarsku.

„Rođen sam u Švajcarskoj i još živim ovde. Igrao sam sa Vidmerom, Frejem i Šaćirijem. Protiv svakog drugog protivnika želim da Švajcarska pobedi. Ali, ne i protiv Srbije. Odigrao sam više od 50 međunarodnih utakmica za Srbiju – igrao na Svetskom prvenstvu 2010. Nadam se da ćemo mi Srbi ovoga puta pobediti i otići dalje“.

On je potom izneo i svoj scenario kako će do pobede doći.

„Srbija pobedonosni gol postiže u 96. minutu. Ovo je moj san“ istakao je Kuzmanović.

BONUS VIDEO Reprezentacija navijača dala gol Kamerunu, „orlovi“ na pragu osmine finala

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar