Foto: Fabio Ferrari / LaPresse / Profimedia

Kapitenu je teško, ali svestan je da mora da se digne glava

Kapiten fudbalske reprezentacija Srbije Dušan Tadić prokomentarisao je remi sa Kamerunom 3:3 u drugom kolu Mundijala.

Srbija je najpre gubila sa 1:0, ali je uspela da proekrene i početkom drugog poluvremena povede sa 3:1. Ipak, Kamerun se nije predavao, pa je preko Vinsenta Abubakara i Maksima Čupo Motinga stigao d izjednačenja i vrednog boda.

PROČITAJTE JOŠ:

„Rolerkoster. Oni povedu, mi preokrenemo imamo sve pod kontrolom i jednostavno nam se dese dva pogotka prosto neverovatno. Moramo da dignemo glavu, budemo pozivitivni, bilo je mnogo dobrih stvari i onih koje možemo da popravimo“, rekao je Tadić.

Sada više ne zavisi sve od Srbije. Brazil mora da pobedi Švajcarsku, jer u suprotnom „orlovi“ će izgubiti gotovo sve nade da se nađu u nokaut fazi.

„Nadamo se da ce Brazil da pobedi i da sve bude u našim rukama. Pokazali smo da možemo da pobedimo u najbintijim trenucima, da pokažemo karakter. Moramo da verujemo i budemo pozitivni“.

Srbija je odigrala ofanzivno, ali ne i pametno.

„Raduje ofanzivna igra i stvorene šanse. Mogli smo da postignemo mnogo više golova. Nadamo se da će ući kad bude bilo najpotrebnije. Moram da vidim kako smo primili golove, potrebna je bolja komunikacija između igrača, mislim da treba da se zna tačno šta se dešava. To očekujemo svi jedni od drugih“.

BONUS VIDEO Zgodna plavuša zaigrala fudbal u lobiju hotela, namestili joj teren za dva minuta

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare