Foto: Starsport

Još jednom da legnemo da spavamo i Srbija igra svoju prvi utakmicu na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Foto:Nova.rs/Promo

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

I to protiv kakvog rivala. Da li bilo ko može da zamisli bolju premijeru, jer rival je Brazil, petostruki prvak sveta. Vreme okršaja 20 sati. Mesto: stadion “Lusail”.

PROČITAJTE JOŠ...

“Orlovi” su danas odradili poslednji tening, a na njemu su bili svi, uključujući Filipa Kostića, fudbalera Juventusa, koji se vratio u redovan trenažni proces, ali je selektor Dragan Stojković danas u toku dana najavio mogućnost da Filip možda neće biti u timu. On, naime, vuče povedu iz poslednje utakmice koji je Juventus odigrao pred pauzu za Mundijal i povremeno se žali na bol u mišiću.

Atmosfera na terenu sjajna, malo zadirkivanja, malo ševe, malo rada…

Koliko selektor Dragan Stojković podiže tim u svlačionici ili tokom utakmice, podjednako to čini i Kacuhito Kinoši, “Piksijev Japanac” u stručnom štabu Srbije. Uvek raspoložen za rad, energijom podiže i one koji sede na tribini i prate trening reprezentacije. Traži od igrača da pričaju, daju instrukcije jedni drugima. Dušana Tadića ne treba ni podsećati na takve stvari. Kapitenski komanduje, čak se povremeno i ljuti…

I još koja rečenica o Kacuhitu.

Foto: Starsport

U jednom trenutku, kada je trening za novinare bio završen, Strahinja Pavlović je ispucao loptu i pogodio u glavu kolegu Neđu Iljukića, kojem je ispao telefon iz ruku. Pavlović je digao ruku, izvinio se, a onda je na scenu stupio Kinoši. Dotrčao je do kolege, pitao ga kako se oseća, da li je dobro, izvinio se, pružio mu ruku i skoro pa ispratio s treninga. Gest za poštovanje.

Igrače smo ostavili u dobrom raspoloženju i nadamo se da će isto imati i sutra kada se sretnemo posle utakmice Srbija – Brazil.

BONUS VIDEO Srbi „teraju“ Brazilce da pevaju Mitrovićevu pesmu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar