Foto: EPA-EFE/LAURENT GILLIERON

Johan Đuru najavio je utakmicu naše reprezentacije i Švajcarske, posebno je hvalio Mitrovića i Vlahovića.

Foto:Nova.rs/Promo

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

Bivši štoper reprezentacije Švajcarske i Arsenala, Johan Đuru, govorio je o odlučujućoj utakmici za plasman u osminu finala Mundijala u Kataru između Srbije i Švajcarske.

„Srbija je zasluženo tu gde jeste. Brazil je jak, nije sramota izgubiti od njih. Protiv Kameruna su odigrali dobro. Imali su 3:1, tada je trebalo da smire situaciju i sačuvaju rezultat, nisu to uradili. Mislim da je to razlog zašto imaju samo jedan bod posle dva kola“, rekao je Đuru srpskim izveštačima u Kataru.

Pročitajte još

Dotakao se i sjajnih napadača Aleksandra Mitrovića i Dušana Vlahovića.

„Oni su jako dobri igrači. Mitrović je odigrao dobro protiv Kameruna, iako je promašio nekoliko prilika za gol. Imali su problema sa povredama, pa ćemo videti koliko mogu da pruže u ovoj utakmici. U svakom slučaju, Srbija ima dobre šanse“.

Tema je bila i utakmice prošlog Mundijala u Rusiji 2018. koju je naša reprezentacija odigrala protiv Švajcarske, koju srpski navijači neće nikada zaboraviti zbog nedosuđenog penala nad Mitrovićem i provokacijama Švajcaraca.

„Nadam se da neće biti nikakvih provokacija. Prošle su četiri godine, igrači su iskusniji. Ovo je fudbalska utakmica, s toga se nadam da neće imati nikakvu političku konotaciju i da će se svi koncentrisati samo na fudbal“, naglasio je Đuru, koji je debitovao za reprezentaciju Švajcarske 2006. godine.

Istakao je i da je Brazil njegov favorit za osvajanje Mundijala.

Srbija je u grupi G Mundijala sakupila jedan bod posle dva kola, koliko ima i Kamerun. Švajcarska ima tri boda, a Brazil ne mora da brine, jer je prošao u nokaut fazu, pošto je zabeležio pobede u obe utakmice.

BONUS VIDEO Vlahović: Sve što se priča su gluposti i nebuloze

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar