Sergej Milinković-Savić
Foto: EPA-EFE/Tolga Bozoglu

Još jedna pohvala Srbiji.

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

Koke, reprezentativac Španije i fudbaler Atletiko Madrida, istakao je nekoliko timova koji su mu se do sada dopali.

Pojasnio je u jednom trenutku Koke ko ga je impresionirao na Mundijalu.

„Ima sjajnih timova, Portugal, Brazil, Francuska, trenutni šampion. Dopala mi se i Nemačka, neki su mislili da su mrtvi, ali mislim da će se boriti za pehar. Najsličniji su nama po igri i kako pritiskaju, kako drže loptu. Argetina je jedan od favorita. Dopada mi se mnogo i Srbija, ima snažan tim, kao i Švajcarska, sjajan tim koji sve dobro radi“, pojasnio je Koke.

Istakao je da smatra da je „crvena furija“ najbolji tim u Kataru.

„Gledali smo meč Japana i Nemačke, veoma dobro su organizovani. Igraju sa dosta igrača iza lopte, ali su energični. Biće to sličan meč prethodnom, Japanci imaju snažan tim, poginuće za svoju ideju. Ipak, po meni, Španija je najbolja inače ne bih ni dolazio ovde na Svetsko prvenstvo. Nema boljih igrača od onih iz našeg tima“, smatra Koke.

Koke, Fudbalska reprezentacija Španije
Koke, Fudbalska reprezentacija Španije; Foto: EPA-EFE/Friedemann Vogel

Posebno je istakao igrače koji su sadašnjost, ali i budućnost Španije u narednih 10 godina – Pedrija i Gavija.

„Pedri i Gavi prave magiju na terenu, igraju spektakularno. Dajte im loptu i neće je izgubiti. Mi stariji takođe možemo da učimo od mlađih. Oni rade stvari koje mi ne radimo. Ono što je dobro uzmemo, a ono što nije dobro kod njih, na to im ukažemo. Ipak, spektakularno je igrati sa njima“, dodao je Koke.

Već u četvrtfinalu bismo potencijalno mogli da vidimo veliki derbi. Ukoliko ne bude bilo senzacija Španija će odmeriti snage sa Brazilom.

„Ne plašimo se nikoga. Poštujemo sve, ali još ne mislimo na četvrtfinale, potrebna nam je prvo pobeda protiv Japana. Ideja je da pobedimo, pa ćemo videti na koga idemo. Ako to bude Brazil, a mi dođemo dotle, pokušaćemo da pobedimo. To nam je obaveza u svakom meču.“

BONUS VIDEO Trening reprezentacije Srbije posle meča sa Kamerunom