Lionel Skaloni, selektor Argentine
Lionel Skaloni, selektor Argentine; Foto: EPA-EFE/Friedemann Vogel

Optimističan.

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

Reprezentacija Argentine odigraće utakmicu četvrtfinala Svetskog prvenstva u Kataru protiv Holandije. Aktuelni šampion Južne Amerike na krilima Lionela Mesija koji je i najbolji strelac ekipe sa tri gola, uspeo je da obezbedi plasman među osam najboljih ekipa, uprkos senzacionalnom porazu u prvom kolu grupne faze protiv Saudijske Arabije. (2:1). Selektor Argentine Lionel Skaloni najavio je utakmicu sa Holandijom kao izuzetno tešku, ali je rekao i da će se njegov tim boriti do kraja.

Pročitajte još

„Svako od osam najboljih timova koji su došli do ovde su dali sve od sebe. Mi smo mirni, jer znamo da ćemo dati sve od sebe i da ćemo se boriti do kraja. Anhel di Maria i Rodrigo de Pol su trenirali. Videćemo na koji način ćemo se suprotstaviti Holanđanima“, rekao je Skaloni.

Argentinci su u grupi B sa Poljskom, Meksikom i Saudijskom Arabijom uspeli da obezbede prvo mesto, a potom su u osmini finala savladali Australiju teže nego što su mnogi očekivali (2:1).

Što se Holanđana tiče, oni su takođe bili prvi u svojoj grupi A gde su još bili i Senegal, Ekvador i domaćin Katar.

Utakmica između Argentine i Holandije počinje u petak od 20.00 časova.

BONUS VIDEO Dragan Stojković Piksi 80 minuta pričao o Srbiji na Mundijalu

[video-cdn src=“https://best-vod.umn.cdn.united.cloud/stream?asset=tngpiksikonfa1ds-novas-worldwide&stream=hp1400&t=0&player=m3u8v&sp=novas&u=novas&p=n0v43!23t001″ video-id=“4776823″]