Foto: anjug/AP Photo/Natacha Pisarenko

Golman Poljske oduševio sve.

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

Uspela je Poljska da prođe u osminu finala posle velike drame u grupi C. Iako je doživela poraz od Argentine sa 2:0, na kraju je zbog bolje gol razlike bila ispred Meksika, a jedan od heroja je bio golman Vojček Ščesni koji je odbrni penal Mesiju u prvom poluvemenu.

PROČITAJTE JOŠ

On je rekao jda se kladio sa Leom Mesijem. Podsetimo, u 39. minutu, posle intervencije VAR-a i pregleda snimka, glavni sudija Deni Makeli je dosudio sumnjiv kazneni udarac za Argentinu nakon što je Ščesni pri skoku udario Mesija rukom.

„Razgovarali smo pre penala i rekao sam Mesiju da se kladimo u 100 evra da sudija neće dati penal. Tako da sam izgubio opkladu. Ne znam da li je to dozvoljeno na Svetskom prvenstvu, verovatno ću dobiti penal. za to. Ali trenutno me nije briga, ionako mu neću platiti. 100 evra mu nije važno, ima dovoljno“, rekao je Ščesni za TV2.

Za poljskog golmana, koji inače brani za Juventus, ovo je bio drugi odbranjeni penal na Svetskom prvenstvu. On je prvi put zaustavio Salema Al-Dosarija u pobedi nad Saudijskom Arabijom (2:0).

„Da bi se odbranio Mesijev penal, ima posla, ali potrebna vam je i sreća“, rekao je Ščesni, koji će sa saigračima igrati protiv Francuske u osmini finala.

BONUS VIDEO Vlahović: Sve što se priča su gluposti i nebuloze

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar