Foto: EPA-EFE/Abir Sultan

Zadovoljni su Hrvati nakon pobede.

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

Fudbalska reprezentacija Hrvatske plasirala se u četvrtfinale Mundijala u Kataru nakon što je savladala selekciju Japana posle boljeg izvođenja penala 1:1 (3:1).

PROČITAJTE JOŠ

Krilni napadač „vatrenih“ i fudbaler Torina Nikola Vlašić je rekao nakon meča da su mu srpski saigrači iz kluba poželeli sreću pred duel sa Japanom.

„Jesu i Nemanja i Saša i Vanja, svi. Čuli smo se tokom Mundijala, oni su sada, na žalost kući, ali čujemo se i u kontaktu smo stalno“, rekao je Vlašić.

Kaže da su dominirali tokom celog meča i da su zasluženo prošli dalje.

Foto: EPA-EFE/Georgi Licovski

„Bila je teška utakmica. Japan se pokazao kao odlična ekipa. nisu slučajno pobedili Španiju i Nemačku u grupnoj fazi. Znao sam da igraju disciplinovano, da stoje duboko u bloku i igraju kontre. Ali, mislim da smo drugi deo poluvremena su kontrolisali, posle smo mi dominirali uttakmicom. Nismo pobedili u 90 minuta, otišli smo dalje i mislim da smo zasluženo na penale pobedili.“

Dodao je i da mu je lakše kada je na terenu, nego kada je

„Mnogo je teško bilo gledati utakmicu sa klupe. Uvek mi je teže gledati, nego da igram utakmicu. Posle sam osećao da ćemo dati gol. Nismo, ali smo srećom pobedili na penale“, završio je Vlašić.

BONUS VIDEO Navijači Srbije luduju: Pevali Mitroviću, on se pojavio na prozoru