Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Napadač Torina je imao samo

Fudbalska reprezentacija Brazila prvi meč na Mundijalu će igrati protiv Srbije 24. novembra od 20 časova.

PROČITAJTE JOŠ

„Orlovi“ će u petak, 18. novembra od 16.30 igrati poslednji pripremni meč, protiv Bahreina.

Napadač Torina Nemanja Radonjić kaže da je u prethodnom periodu razmišljao samo o Mundijalu.

„Često sam ovih dana pričao sa klupskim drugovima iz Torina na temu Mundijala. Vlašiću nikako nije jasno kako to da uvek imamo fenomenalne igrače, a nikada ništa nismo napravili na velikom takmičenju. Možda je sada pravi trenutak. Rikardo Rodrigez je jedan od najiskusnijih u reprezentaciji Švajcarske, moguće je da ćemo biti direktni rivali na terenu.

Foto: EPA-EFE/Szilard Koszticsak/Video

Šalio sam se njim, rekao sam mu da je gotov. Priznao mi je da ne voli da igra protiv mene ni na treningu. Cenim ga kao igrača, ima odličnu tehniku za jednog defanzivca, ume da iznese loptu i često u Torinu gradimo akcije koje počinju od njega“, rekao je Radonjić za zvanični sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Kaže da za atmosferu u reprezentaciji Srbije najbolje govori slika iz aviona ili karantina, gde više od 20 igrača provodi slobodno vreme uz jednu društvenu igru.

„Iskreno, ja ne učestvujem jer ne volim te društvene igre, ali obavezno stojim sa strane i pratim šta se dešava. Zanimljivo mi je da vidim ko se najviše nervira. Recimo, u Mafiji je poenta da se dobro laže. Pošto je Mitar obično među najboljima, nadam se da će umeti da slaže i Brazilce na terenu, a posle toga Kamerunce i Švajcarce“, završio je Radonjić.

BONUS VIDEO Šta očekujete od srpskih fudbalera na mundijalu?

Komentari

Svi komentari (0)