Snezana i Dragan Stojkovic Piksi
Dragan Stojković Piksi i Snežana Foto:Zoran Lončarević

Dragan Stojković Piksi je poslednjih godinu i po dana preporodio srpski nacionalni tim, uveo ga je u A diviziju Lige nacija, a sad ga vodi i na Mundijal u Kataru.

Deo svojih uspeha može da delegira i na svoju lepšu polovinu Snežanu Stojković, sa kojom se pojavljuje na većini događaja već godinama.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona je dugo bila i podrška i uteha kada je bilo teško i kada je bilo lepo, ali je svojevremeno otkrila da nije sve uvek u njihovom odnosu bilo idealno.

Snežana je otkrila da njen suprug tri noći ne spava posle poraza, da ponekad mora i po 50 puta da sluša istu priču, ali da je sve to deo međusobnog razumevanja i poštovanja.

Manje je poznato da su se njih dvoje venčavali dvaput, mada se nikad nisu razvodili. Prvi put pre više od trideset godina, građanski, a drugi put u crkvi Aleksandar Nevski u Parizu, 2011.

„Svi znaju da je naš brak bio turbulentan. Često se šalim sa drugaricama koje se razvode: ‘Vi ste se savršeno udale, a ja sam se namučila da dođem do savršenog braka, pa sada uživam’. Šalu na stranu, treba se truditi. Drugačije je kada se udajete i ženite sa 30 ili 35, jer ste dotad nešto već prošli, a mi smo imali 22 i 23 godine“, ispričala je Snežana svojevremeno za „Story“.

Par ima troje dece, dve ćerke i sina, dočekali su i unučiće, a sada će Snežana navijati za supruga i dok bude vodio ekipu u Kataru.

BONUS VIDEO: Skinuo albanski dron i „ukrao“ gol Ronaldu, a supruga ga pitala kako će da žive

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar