Kristijano Ronaldo
Foto: EPA-EFE/Abedin Taherkenareh

Fudbaleri Portugala su demolirali Švajcarsku sa 6:1 u osmini finala Svetskog prvenstva, ali je nekako još jednom vest dana bila činjenica da Kristijano Ronaldo nije bio starter za Portugal.

Mim
.

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Portugal će u četvrtfinalu igrati protiv Maroka, a junak meča bio je Gonsalo Ramos koji je postigao tri pogotka. Upravo on je zamenio Ronalda u startnoj postavi, a kapiten „moreplovaca“ nije slavio gol saigrača. Barem ne prvi.

PROČITAJTE JOŠ

Selektor Portugala Fernando Santoš je poručio da je zadovoljan igrom, ali da to nije bio savršen meč. Ipak, morao je da se pravda zbog čega je na klupi ostavio Ronalda, iako je ubacivanje Ramosa bila savršena ideja.

„Već sam to objasnio, neću ponovo. Njih dvojica su sasvim različiti igrači. Nema nikakvih problema između mene i našeg kapitena. Prijatelji smo godinama. Trenirao sam ga u Sportingu kad je imao 19 godina. Neke stvari na nas ne utiču, uvek smo imali blizak odnos. Već sam rekao da je tu sve rešeno i da je on dao sjajan primer kao kapiten. Iz moje perspektive Kristijano je i dalje vrlo važan igrač za portugalsku reprezentaciju“, poručio je selektor.

Zatim je skromno rekao da je ovo bilo daleko od savršene partije.

„Nije bila baš savršena predstava, ali bih rekao da je bila prilično dobra. Bila je to svakako velika utakmica, ali sada je najvažnije spustiti loptu. Igramo opet za četiri dana. Ne znam zašto su nas svi već videli protiv Španije. Igramo protiv Maroka i sećam se da su nas ozbiljno namučili na Svetskom prvenstvu 2018. godine“, rekao je Santoš.

BONUS VIDEO Zavirite u garažu Kristijana Ronalda – neće vam biti dobro

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar