Ronaldo i Mesi
Ronaldo i Mesi Foto:Peter Schatz / Alamy / Alamy / Profimedia

Portugalac ne prestaje da bude u centru pažnje.

Sada već veliki deo javnosti upoznat je sa intervjuom koji je Kristijano Ronaldo dao za engleskog novinara Pirsa Morgana, u kom je prozivao koga je stigao.

Pročitajte još

Govorio je loše o Mančester junajtedu, koji će verovatno doneti odluku o prekidu saradnje sa njim, saigračima, kada je rekao da poštuje samo trojicu njih.

Spomenuo je i trenera Erika ten Haga, pa čak i neke od bivših saigrača i legenda poput Vejna Runija kog je nazvao „pacovom“. Ipak, bilo je i emotivnih momenata, kada je Portugalac govorio o smrti sina.

Bilo je reči i o odnosu sa Lionelom Mesijem, ali ako ste očekivali da je Ronaldo „osuo paljbu“ i po njemu, niste u pravu.

Kristijano je za Argentinca rekao da je najbolji igrač kog je ikad video, uz Zinedina Zidana, a govorio je i o poštovanju koje jedan prema drugom iskazuju.

„Uvek pokazujemo veliko poštovanje jedan prema drugom, fantastičan je fudbaler, mađioničar. Delili smo ovu scenu 16 godina na visokom nivou. Nismo prijatelji u smislu da posećujemo jedan drugog kod kuće, već smo na neki način saigrači, poštujem način na koj je pričao o meni. Njegova supruga i moja devojka su iz Argentine, takođe se međusobno poštuju. On radi sve za fudbal“, rekao je Ronaldo.

Upitan je i o potencijalnoj večeri sa Mesijem na šta je odgovorio: „Nikada nismo večerali zajedno. Da li bih to voleo? Zašto da ne.“

I Ronaldo i Mesi dolaze u Katar na Mundijal sa visokim ambicijama, da konačno osvoje „boginju“ i tako upotpune svoju blistavu karijeru.

Kristijano Ronaldoi Lajnol Mesi, Cristiano Ronaldo, Lionel Messi
Kristijano Ronaldoi Lajnol Mesi Foto: EPA-EFE/PETER POWELL/Julien Mattia / Zuma Press / Profimedia

BONUS VIDEO Andrija Živković i Nemanja Radonjić o meču sa Brazilom