Foto: Starsport

Optimističan je Kostić.

Foto:Nova.rs/Promo

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

Srpski fudbaler Filip Kostić obratio se na konferenciji za novinare uoči utakmice poslednjeg kola grupne faze sa Švajcarskom.

Ne dozvoljava da se pokvari atmosfera.

„Nisam čitao šta se piše, ali znam o čemu se radi. Uvek će se pojaviti neko isfrustiran da to pokvari, ovog puta to nije uspelo, to nas nije poremetilo, fokusirani smo samo na utakmicu protiv Švajcarske i to je to“, rekao je Kostić.

Pročitajte još

Najavljuje tešku utakmicu protiv rivala od kog smo izgubili na prošlom Svetskom prvenstvu u Rusiji, ali tu je podrška, što je jako važno.

„Osećam podršku naroda, u kontaktu sam sa porodicom, to mi mnogo znači, dobijamo snimke i fotografije. Protiv Švajcarske nas čeka teška utakmica, njima je jača strana odbrana, dobra je i jako organizovana ekipa. Imali smo sreće da nam rezultati išli na ruku, nadam se da ćemo sada biti oni pravi, da ćemo pobediti i proći dalje. Drugačije je nego pre četiri godine, pobeda nas vodi dalje i daćemo i više od maksimuma da bismo prošli dalje“.

Govorio je o fizičkoj spremnosti.

„Imao sam povredu mišića koja nije jednostavna, bio sam na raspolaganju reprezentaciji. Protiv Kameruna mi je bilo teško, ali sam dao sve od sebe. Ta utakmica mi mnogo znači zbog sledeće, biću još spremniji i očekujem da dam sve od sebe“.

Potom je govorio i o narednom rivalu.

„Na ovom nivou nema mnogo ekipa sa manama, ovde su samo najbolji, ništa ne utiče mnogo na nas. Atmosfera je nikada bolja, dobro je što imamo sve u svojim rukama. Idemo dalje“, iskren je Kostić.

Optimističan je uoči odlučujuće utakmice.

„Imamo snage, kada ćemo imati ako ne sad. Sve je u našim rukama, moramo da budemo fokusirani na meč, nadam se da ćemo uspeti da pobedimo“.

Srbija i Švajcarska odigraće odlučujuću utakmicu u petak. Samo pobeda dolazi u obzir, ali potrebno je i da Kamerun ne savlada Brazil koji će, po svemu sudeći izaći sa rezervnim sastavom u toj utakmici. Srbija ima jedan bod, koliko i Kamerun, Švajcarska tri, a Brazil je već prošao u nokaut fazu budući da ima šest bodova. Obe utakmice grupe G počinju u 20.00 časova.

BONUS VIDEO Trening fudbalera Srbije pred meč sa Švajcarskom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar