Foto: FSS

Fudbalska reprezentacija Srbije se već uveliko priprema za drugi meč na Mundijalu u Kataru, protiv Kameruna, koji će igrati 28. novembra od 11 časova.

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

Selektora Dragana Stojkovića Piksija i fudbalere posetio je legendarni veznjak Dejan Rambo Petković.

PROČITAJTE JOŠ

U njegovom društvu bio je i direktor nacionalnih asocijacija UEFA, Zoran Laković, koji je poželeo sreću srpskih fudbalerima pred meč sa Kamerunom.

Petković je sa selektorom Srbije delio svlačionicu na prijateljskoj utakmici protiv Rusije 1995. godine, kada je postigao i jedini gol u dresu sa državnim grbom.

Foto: FSS

„Piksi je sedam godina stariji od mene, ali sam imao zadovoljstvo da se sretnemo u reprezentaciji i da jednom prilikom budemo i cimeri u sobi. Mnogo mi je drago što je kao selektor uspeo da dovede našu Srbiju na Svetsko prvenstvo. Ovo je veliki događaj, svaki igrač sanja da bude akter najveće smotre svetskog fudbala. Nažalost, nisam imao sreće da kao igrač osetim čari Mundijala, ali sam zahvaljujući ljudima iz FIFA već treći put deo ovog spektakla.

Bio sam u Brazilu 2014, Rusiji 2018. i sada u Kataru. Osećaj je neverovatan. Pratio sam utakmicu protiv Brazila u društvu Žulija Cezara, Roberta Karlosa, Kafua i Žilberta Silve. Rekao sam im da samo oni mogu da izgube, jer meni odgovara bilo koji rezultat. Srbija je moja zemlja, ali sam u Brazilu proveo više od polovine svog života. Izgubio sam opkladu sa Zikom, prognozirao sam 2:1 za Srbiju, on je rekao 2:1 za Brazil. Žulio Cezar je bio najbolji prognozer, rekao je da će nas razbiti sa 2:0.

Odgovorio sam mu da to nije razbijanje, 2:0 je normalan rezultat. Bitno je da momci što pre podignu glavu i da pobede Kamerun. Znam da 217 miliona ljudi na ovom svetu želi da Srbija i Brazil odu u osminu finala, 210 miliona Brazilaca i sedam miliona Srba. Pa hajde da svi budemo srećni posle trećeg kola grupne faze Mundijala“, rekao je čuveni Rambo.

BONUS VIDEO Prvi trening reprezentacije Srbije posle poraza od Brazila

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar