Jedna od najpoznatijih navijačica na svetu se spremila za Katar. Izabrala je najprovokativnije moguće izdanje.

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

Pokušala je da motiviše i ostale da podrže fudbalere Hrvatske na kontroverzan način.

Klaudija Rivier je Slavonka koja je raspametila sve koji je prate tako što je objavila fotografiju kako pozira u minijaturnom kupaćem kostimu sa navijačkim motivom. Za to ju je inspirisalo Svetsko prvenstvo u Kataru.

PROČITAJTE JOŠ

„Svetsko prvenstvo u Katru zvanično je počelo. Mogu li vas motivišem da navijate za Hrvatsku? Dopustite mi da pokušam“, napisala je Klaudija.

Bilo je mnogih komentara u kojoj su joj pisali da je „Super“, „Jednostavno predivna“ i da je prelepa, ali i jedan u kom je stajalo: Idi takva u Katar i dobićeš 15 godina zatvora.

Klaudija je izgradila karijeru na društvenim mrežama upravo uz pomoć ogromnih grudi koje pokušava da istakne na svakoj fotografiji.

Ona tvrdi da su joj grudi prirodne, pa je na kraju odlučila i sama da se oglasi o tome.

„17 i 26 godina. Ni u milion godina ne bih pomislila da će mi grudi ovoliko narasti. Nikada nisam bila ni na kakvoj operaciji, niti radila ikakve korekcije na grudima, a nisam koristila ni suplemente ili bilo što drugo što danas postoji na tržištu. Ovo je jednostavno bila genetika, i to čak ne direktna od mojih roditelja, već od njihovih… I dodatnih 30 kilograma“, napisala je Klaudija uz fotografiju kako je izgledala pre devet godina.

Zatim je zaključila.

„Napravila sam ovo poređenje kako bih dokazala i da nisam menjala ništa ni na licu. Naravno, postoje brojni filteri koje svakodnevno koristimo na Instagramu, ali do danas sam ostala svoja. Dodatni kilogrami koje sam nakupila tokom godina promenili su kako izgledam, no zadržala sam svoje najprepoznatljivije osobine“, rekla je ona jednom prilikom.

BONUS VIDEO: Sve što ste hteli da znate o Hrvatici prebujnih grudi