Vreme je za konačni rasplet.

Foto:Nova.rs/Promo

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

U utorak smo dobili prvog finalistu Mundijala i reč je o selekciji Argentine. Očekivali smo bolje izdanje, uvertira Hrvatske protiv Brazila je svakako obećavala, a na kraju smo dobili ubedljivu pobedu „gaučosa“ 3:0.

PROČITAJTE JOŠ:

Jedan gol sa penala Lionela Mesija, još dva pogotka Hulijana Alvareza odredili su prvog finalistu koji sad čeka boljeg iz okršaja Francuske i Maroka, dok Hrvati čekaju onog poraženog iz tog susreta.

Bilo je u tom meču svega! Odbrana Hrvatske je neshvatljivo pukla kod prvog gola, Dominik Livaković je napravio penal, Danijele Orsato ga je dosudio, Livaković je kasnije novinarima rekao da nema ni govora o penalu.

Isto je kazao i Luka Modrić, najiskusniji igrač „vatrenih“, ali i Zlatko Dalić, selektor tima. Sudijski ekspert Dejan Nedić rekao je da je penal čist kao suza, a Argentinci su, bez obzira na njihova mišljenja pali u trans.

Buenos Ajres je počeo da slavi, ništa manje ni Doha, Zagreb da tuguje, a ni najbolji srpski teniser Novak Đoković nije ostao imun na odigrano polufinale, pa je Hrvatima čestitao na dobrom turniru, a Lionelu Mesiju na finalu. Sa kim će ga igrati, saznaćemo u sredu uveče kada svoj meč završe Francuzi i Marokanci.

Ostanite i tada sa nama, jer do kraja i poslednjeg sudijskog zvižduka na ovom Mundijalu možete najzanimljvije informacije da nađete na portalu Nova.rs.