Foto: Nova.rs

Reprezentacija Srbije poražena je od Brazila u prvom kolu Mundijala, a grupa njenih navijača nada se boljem ishodu u ponedeljak.

Foto: Nova.rs/Promo

Soccerbet vam donosi džentlemnske priče iz Katara.

Nimalo sladak epilog, jer je Brazil sa 2:0 pokazao da je u ovom trenutku prejak, a Srđan Domazet, jedan od momaka iz ekipe „Džentlmena“ našao je zanimljiv način da prikaže šta očekuje od tog meča i od ostalih u grupi, dok god Srbija igra.

Beograđanin je sa sobom poneo „semafor“ sa natpisom „Baba Višnjine kiflice“ i rezultatom koji očekuje na utakmici.

PROČITAJTE JOŠ:

Protiv Brazila je tipovao da će Srbija pobediti sa 2:0, rezultat je ispao obrnut, pa pokušaj da bude kao čuveni oktopod Pol, ovog puta nije uspeo.

Dodaje da je kutija kiflica koje je poneo u Dohu na Mundijal, daleko bolja nego njegove sportske prognoze, ali veruje da će Srbija ipak uspeti da pobedi Kamerun.

Srđan priča da je u posao sa kiflicama ušao slučajno, jer je već radio u poslu sa testom i da mu to pomaže da prati reprezentaciju na takmičenjima poput ovog.

Foto: Nova.rs

Navodi da imaju tridesetak ukusa, uključujući i neke egzotične, ali ističe da protiv Kameruna ne očekuje na terenu ništa preterano egzotično, već bi i sa 1:0 bio savršeno zadovoljan.

Na „Baba Višnja“ semaforu će se ipak, kako Domazet kaže, naći rezultat 3:0, jer je optimista jednako koliko je bio i pre tri dana.

Pobeda na stadionu Al Džanub biće imperativ za tim Dragana Stojkovića Piksija, jer u trećem kolu čeka Švajcarska koja je već upisala pobedu nad nimalo naivnim Kameruncima.

Foto: Nova.rs

Švajcarci su na iskustvo slavili sa 1:0 iako je Kamerun veoma ozbiljno pretio u više navrata i ipak izvukao deblji kraj, što se nadamo da se neće desiti Srbiji protiv afričkog sastava, a Domazet da će njegov „Baba Višnjin“ semafor ovog puta biti u pravu.

Srbija u ponedeljak protiv Kameruna igra od 11 časova po srpskom vremenu.

Foto: Nova.rs

BONUS VIDEO Srbija dobila iznenadnu posetu na treningu, Piksi se smejao, Kostić i Vlahović bili glavne zvezde

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar