Foto: 2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Prve reakcije mladog fudbalera.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi saopštio je spisak fudbalera koji će igrati na Mundijal u Kataru (20. novembar – 18. decembar).

PROČITAJTE JOŠ

Strahinja Eraković je jedan od najmlađih fudbalera koji je dobio poziv selektora i ovo će mu biti prvi Mundijal u karijeri.

„Velika mi je čast što ću imati priliku da predstavljam svoju zemlju na najvećoj fudbalskoj smotri na svetu. Drago mi je što moje partije u Crvenoj zvezdi nisu prošle nezapaženo i ono što mogu da obećam je da se neću ovde zaustaviti, već da će mi ovaj poziv biti još veći motiv da se iz Katara vratim kao bolji i iskusniji igrač. Zahvalio bih se ljudima iz kluba na podršci, preostaje nam još ta utakmica protiv Radnika, tako da su mi sve misli usmerene ka meču koji sledi, a posle toga ću da razmišljam o obavezama koje me čekaju sa reprezentacijom. Naravno, hvala i selektoru na pozivu, daću svoj maksimum da opravdam ukazano poverenje“, sumirao je prve utiske Eraković.

Strahinja Eraković
Strahinja Eraković; Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Štoper crveno-belih je za reprezentaciju Srbije debitovao 2. juna 2022. godine na meču protiv Norveške, kada je proveo 15. minuta na terenu.

Za Zvezdu je nastupio na 25 utakmica ove sezone, a upisao je i dve asistencije.

BONUS VIDEO Piksi izašao: Hoćete spisak da vam kažem?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar