Dragan Stojković Piksi Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Selektor je bio iskren.

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi pričao je prvi put u Staroj Pazovi nakon neuspeha fudbalske reprezentacije Srbije na Mundijalu u Kataru.

PROČITAJTE JOŠ

Moglo se videti na terenu da u sve tri utakmice fudbaleri Srbije nisu imali najbolju fizičku spremu i to je prokomentarisao i selektor.

„Nemam grižu savest niti sam nekog igrača stavio umesto nekog drugog zbog nekog razloga. Oni su zaslužili da se nađu tamo. Napravili smo veliki uspeh, bićemo svesni toga tek za 10-15 godina. Našli smo se na Svetskom prvenstvu. Kasnije ovo što se izdešavalo u Ligi nacija, perfektan niz rezultata, prvo mesto, plasman u A diviziju, među 15 najboljih u Evropi, to su neke stvari na koje nikada neću dati da neko pljuje, negira i ponižava. To su činjenice i učinili smo fenomenalne stvari za reprezentativni fudbal u prethodnih 20 meseci. Možda smo mogli da prođemo tu grupu, ali kasnije ništa ne bismo uradili. Nikada javno to ne bih rekao, ali nismo imali snage za neki duži korak“, otkrio je Piksi.

Foto: 2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Otkrio je i da su neki fudbaleri igrali pod injekcijama.

„Igrali su pod injekcijama, rizikovali karijere, duže odsustvo sa terena, to mora da se poštuje. Ginuli su za dres Srbije, a ja izražavam zadovoljstvo i poštovanje zbog takve grupe momaka. Ovo je bio samo jedan maksimum u stanju u kom smo bili. Bili smo čak i u to situaciji na pragu da prođemo krug i da kažem prošli smo prvu fazu, ja sam svoje odradio. Nismo i ne bismo imali snage za to. To je moja lična opservacija stanja koje sam imao 14. novembra“, dodao je Piksi.

BONUS VIDEO Piksi ni reč, mahnuo navijačima po dolasku u Beograd

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar