Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Telefon mu je zatrpan, ali se Borjan trudi da ne obraća previše pažnju na vređanja i poruke mržnje

Zikica Babović Foto: Nova.rs

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

Kanadski golman Milan Borjan dugo se nalazi na udaru hrvatskih navijača, koji su utakmicu njihove reprezentacije i Kanade na Mundijalu u Kataru iskoristili za raznorazne provokacije.

Naravno, meta je bio Borjan, koji je sa tribina tokom velikog dela susreta trpeo uvrede. Uz to, negde je objavljen i njegov broj telefona, pa mu je na društvenoj mreži „Whatsapp“ stiglo više od 2.000 poruka.

„Kada te dovedu na nešto tako, evo da upalim WA da vam pokažem šta sve ima i šta sve pišu. Pišu traktori, ovako onako, evo pogledajte. Imam 2056 poruka samo na WA, a zamislite pored toga. To je do njih. To je fudbal, idemo dalje, život ide dalje. Ja sam srećan čovek imam predivnu porodicu. Imam ljude u reprezentaciju koji me poštuju i cene, to mi je bitnije od bilo čega drugog“.

PROČITAJTE JOŠ:

Borjan je navijače koji su ga vređali sa tribina nazvao primitivcima, a pored toga je istakao da nema potrebe da Kanadski fudbalski savez reaguje na ovakve situacije.

„Nema potrebe. Milion i jedna poruka, milion i jedan poziv sam dobio. To pokazuje da su deca, da ne znaju kako je bilo. Hrvatima želim sve najbolje dalje“, dodao je Zvezdin golman nakon poraza od Hrvatske rezultatom 4:1.

Pričao je i o podršci fudbalera i čelnika Zvezde, koji su mu pisali i pre meča znajući šta će se desiti.

„Naravno, uvek dobijam podršku od saigrača i uprave i navijača. Sad nisam video posle utakmice, jer imama mnogo poruka, ali su mi pisali pre. Srećan sam što sam deo reprezentacije Kanade i Zvezde“.

Kanada u poslednjem kolu igra protiv Maroka, koji je pobedio Belgiju sa 2:0. Hrvatska i Maroko imaju po četiri boda nakon dva kola, Belgija je na tri, a Kanada još uvek nema ni jedan.

BONUS VIDEO Borjan pokazao klasu, jedini prišao deci i usrećio ih dresom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar