EPA-EFE/Tolga Bozoglu

Milan Borjan bio je izuzetno emotivan nakon poraza njegove Kanade od Hrvatske sa 4:1 u drugom kolu grupne faze Mundijala u Kataru.

Foto:Nova.rs/Promo

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

Poznati golman je tokom susreta trpeo uvrede sa tribina, jer je poznato da je kao dete sa porodicom prebegao iz Knina u Srbiju, a ubrzo i u Kanadu. Borjan je na prozivke i uvredljive transparente pokazao navijačima tri prsta.

„Jesam pokazao tri prsta, ali je zato jer mi je bilo krivo što me vređaju. Gledam svoje dvorište, reprezentaciju, ljude oko sebe, podoricu“, rekao je emotivni Borjan.

PROČITAJTE JOŠ:

Istakao je da nema potrebe da ljudi iz Kanade stanu uz njega i reaguju, jer ovo samo govori da su pojedini navijači primitivci.

„Nema potrebe. Milion i jedna poruka, milion i jedan poziv sam dobio. To pokazuje da su deca, da ne znaju kako je bilo. Hrvatima želim sve najbolje dalje“.

Smatra da svi koji su ga vređali imaju lične frustracije, koje na ovaj način ispoljavaju.

„Čuo sam da su vikali i vređali. To govori da su primitivci, da treba da porade na sebi i svojim porodicama, jer očigledno imaju neku frustraciju, pa dolaze ovde to da iskale“.

Odmah po završetku utakmice Borjan je svoje saigrače okupio na centru, a sada je otkrio šta im je rekao.

„Rekao sam igračima da sam ponosan da sam deo njih, što imamo bratstvo, zajedništvo, zajedno smo uvek i u dobrom i lošem. Veliko iskustvo za sve nas, imamo još jednu utakmicu i moramo da pobedimo, jer želimo tu prvu pobedu na SP, dali smo gol koji se čekao toliko dugo na SP. Nećemo proći dalje, ali glava gore“.

Kanada je nakon dva kola bez bodova u grupi, ali će bez sumnje imati motiv da pobedi Maroko u poslednjoj utakmici.

BONUS VIDEO Obišli smo fan zonu u Dohi, gde i šeici žickaju za pivo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar