Foto: youtube.com

Crvena zvezda je imala nekoliko zanimljivih aerodromskih epizoda - poslednju je priredio Gelor Kanga, ekscentrični Gabonac.

Umeo je Kanga mnogo puta da iznenadi svojim nepredvidivim potezima, ne samo na terenu. Gabonac je upečatljiv i zbog svojih modnih „krikova“, Zvezdi je bio koban zbog isključenja protiv Ludogoreca, a onda je sve to višestruko nadoknadio i vratio vodeći klub u Ligu Evrope, majstorijama protiv Sparte iz Praga i Krasnodara.

PROČITAJTE JOŠ

Kanga je jedan od najzaslužnijih za povratak Zvezde na evropsku mapu, u klub se čak i vratio iz praške Sparte, a da ironija bude veća, upravo na putovanju za Češku je napravio mali skandal.

Poznato je da kroz aerodromsku kontrolu i skener za ručni i kabinski prtljag ne mogu da prođu bočice sa tečnošću, šamponi ili parfemi, što se uvek premešta u standardan prtljag.

Zbog toga je došlo do koškanja u kom je Kanga čak pokušavao da se otima sa službenikom za prtljag, a snimak je završio na društvenim mrežama.

PAD NIKOLE KRSTOVIĆA

Mlade i lude godine su na istom putovanju mogle skupo da koštaju Nikolu Krstovića.

Hteo je da se pred kamerama „provoza“ na kolicima za prtljag i „prosuo“ se tako da je pravo čudo da nije doživeo ozbiljniju povredu, ili udario nekog drugog.

Sve se završilo na smehu saigrača, pa i samog Krstovića na svoj račun.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by nova.rs sport (@nova.rs_sport)

PROZIVANJE KLOPA

U ovoj epizodi, akteri nisu bili igrači Crvene zvezde, već jedan navijač. Posle pobede Crvene zvezde nad Liverpulom sa 2:0, jedan radnik aerodroma rešio je da se snimi sa Jirgenom Klopom.

To je učinio uz prozivku na račun Redsa, što je izazvalo oprečne reakcije. Neke je nasmejao, ali je većinski utisak da Klop ovo nije zaslužio – gospodski se poneo na Marakani i usput je pokazao veliko poštovanje prema Srbiji.

Štaviše, Nemac je na utakmici na reveru nosio Natalijinu ramondu, cvet kojim se odaje počast svim stradalim Srbima u Prvom svetskom ratu na Dan pobede, koji se zvanično zove „Dan primirja“.

BOAĆI ZABORAVIO PASOŠ

Prošle godine je Ričmond Boaći na važan meč otputovao kasnije jer je zaboravio pasoš, i to uoči duela sa Olimpijakosom u Ligi šampiona.

Momak iz Gane je tek posle duže potrage uspeo da pronađe putni dokument, nije stigao da se ukrca na čarter sa saigračima, zbog čega je morao redovnom linijom da ode u Pirej.

Na kraju, ipak, sve dobro završilo, stigao je na večernji trening i radio je sa saigračima na travi stadiona „Jorgos Karaiskakis“.

Među poslednjima je istrčao na teren, a sa saigračima nije imao sreće da trijumfalno napusti ovo igralište dan kasnije, Olimpijakos je eliminisao Crvenu zvezdu i ostavio je bez trećeg mesta koje vodi u Ligu Evrope.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar