photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT
photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Teško veče na Marakani...

Crvena zvezda je protiv Glazgov Rendžersa imala minus od tri gola oz Škotske, ali su izabranici Dejana Stankovića mogli ne samo da tu razliku stignu, već i da ubedljivo slave u revanš meču Lige Evrope. Na kraju je Zvezda stigla do utešne pobede od 2:1.

PROČITAJTE JOŠ...

Milan Pavkov je promašio dve neverovatne prilike, a u periodu od 66. do 67. minuta propuštene su još tri neverovatne šanse.

Prvo je Mirko Ivanić sjajnim prodorom ušao u kazneni prostor i šutirao zamalo pored gola, nadovezao se Zvezdin ofanzivni vezista u narednom napadu svojih saigrača udarcem glavom koji je Alan Mekgregor odbio u korner.

Posle ubacivanja iz ugla udarac je oprobao Gelor Kanga sa distance, golman škotskog tima loše reagovao i kratko odbio loptu na koju je naleteo El Fardu Ben, ali je katastrofalno zahvatio loptu koju je golman gostiju uspeo da uhvati i spreči da završi iza njegovih leđa.

Mekgregor je upisao čak 11 odbrana na meču, a posebna se istakla situacija u kojoj je Pićiniju fantastično odbranio šut i odbio ga u korner.

BONUS VIDEO Incident na Marakani, navijači Zvezde i Rendžersa se gađaju stolicama, Crvena zvezda – Glazgov Rendžers, fudbal

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar