Zvezdan Terzić
Zvezdan Terzić; Foto: Starasport

Terzić ima planove za OFK Beograd.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić govorio je o reorganizaciji OFK Beograda, kluba u kom je nekad bio predsednik.

Pročitajte još

„OFK Beograd je klub koji volim, klub gde sam proveo 27 godina i moja obaveza je da mu pomognem da se reorganizuje i vrati u Superligu Srbije“, izjavio je za Tanjug generalni direktor Crvene zvezde.

Nekadašnji funkcioner OFK Beograda Momčilo Minić izabran je za predsednika kluba, dok su novi potpredsednici Kostadin Terzić, sin Zvezdana Terzića, i Stefan Babović, nekadašnji reprezentativac, odlučeno je u sredu na sednici Skupštine kluba. Novo rukovodstvo dolazi posle neuspele epizode uprave na čelu sa Dušanom Petkovićem i učiniće sve da se slavni klub, koji trenutno igra u srpskoj ligi, ekspresno vrati u viši rang, a zatim i dodatno pojača i vrati se u elitno društvo srpskog fudbala. Uprava će imati saradnju sa Crvenom zvezdom.

„Kostadin Terzić i Andrej Mrkela su rođeni na tom stadionu, tu su prohodali i oni imaju obavezu i treba da se uključe u rad kluba. Najveće pojačanje će biti Stefan Babović, koji je bio igrač OFK Beograda, i njegov otac Milija Babović, koji je 10 godina bio potpredsednik i sponzor ovog kluba. Njima je fudbal u krvi, oni neizmerno vole OFK Beograd. Milija je pre 25 godina krstio Kostadina, a prošle godine i njegovog sina Vuka.

Za novog generalnog direktora postavljen je Stevan Višnjić. Sportski direktor je Andrej Mrkela. Novi Upravni odbor OFK Beograda čine: Irina Popović, Zoran Mitrović, Nenad Đorđević, Miroslav Ivanović, Marko Miljković Cici i Dušan Tomašević.

„Još ozbiljnih ljudi iz sveta biznisa će naknadno biti u Upravnom odboru. Napraviće se ozbiljan petogodišnji plan. Cilj je da OFK Beograd bude opet u vrhu srpskog fudbala i da se na Karaburmi igraju evropske utakmice“, zaključio je Terzić.

BONUS VIDEO Navijač skočio sa mosta tokom slavlja u Argentini

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare