Zvezdan Terzić
Zvezdan Terzić; Foto: Starasport

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, govorio je o bivšem i sadašnjem treneru crveno-belih.

Miloš Milojević je predstavljen kao novi trener, a konferenciju je, pomalo neobično, vodio generalni direktor kluba. Terzić se najpre osvrnuo na potez Stankovića.

PROČITAJTE JOŠ

„Otišao je kao pobednik, nije uobičajeno da posle duple krune i grupne faze Lige Evrope, kao i sedam bodova u odnosu na ‘večitog’ rivala trener podnese neopozivu ostavku. Razmišljao je dva dana i juče došao hladne glave i zamolio da ga ne nagovaramo da ostane. Osvojene su dve duple krune i imamo veliku prednost u prvenstvu. Vrata će mu uvek biti otvorena i on je pre svega naš prijatelj i svih navijača Zvezde“, rekao je Terzić.

Istakao je da je rešenje novog trenera brzo pronađeno.

„Nismo imali dilemu, kontaktirali smo Miloša Milojevića s obzirom da smo ga dugo pripremali da u jednom trenutku preuzme kormilo Zvezde. Prošao je sve selekcije Zvezde, radio je kod Stankovića u stručnom štabu, poznaje igrače i svlačionicu i najmanje vremena će mu biti potrebno da se adaptira. On je mlad trener, krajem septembra puno 40, ali već 10 godina radi kao trener i spremao je sebe za ovu veliku scenu. Čim smo ga nazvali, rekao je spreman sam i nije imao zareza, uhvatio je prvi avion i došao.

Nije ostavio dilemu da su ambicije nepromenjene.

„Ciljevi Zvezde su jasni, to mu je predočeno, prihvatio je to sa uverenjem da ne dovodi u pitanje osvajanje šampionske titule, te učešće u Ligi šampiona“, zaključio je Zvezdan Terzić.

BONUS VIDEO Dejan Stanković posle eliminacije od Makabija

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare