Foto: Pedja Milosavljevic/ STARSPORT

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić čestitao je igračima na pobedi u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope.

Zvezda je u utorak uveče sa 4:0 na svom stadionu savladala ekipu Kluža, koji će u revanšu teško moći do pobede sa pet golova razlike.

PROČITAJTE JOŠ:

„Čestitam našim sjajnim igračima i stručnom štabu na još jednoj vrhunskoj evropskoj pobedi koju su nam priredili. Za sve one koji vole Zvezdu ovo je bilo još jedno nezaboravno veče u kome je naplaćen trud svih u klubu“, rekao je Terzić za klupski sajt.

Na stadionu je bilo navijača, koji su istakli transparent i poruku da će biti uz klub i kada je teško, na čemu im se Terzić posebno zahvalio.

„Međutim, posebnu čestitku i posebnu zahvalnost dugujemo našim navijačima, našim zvezdašima, našim Delijama, publici koja je večeras bila na ‘Marakani’, koja je prepoznala trenutak kada je stvarno teško, podržala ekipu i pevala svih 90 minuta. Podržavala je ovaj tim i igrače od samog starta i taj osećaj podrške čitavom klubu je nešto što je mnogo teško dočarati rečima. Njihova ljubav prema Zvezdi je dala posebnu energiju i snagu sinoć i mnogo je doprinela ovoj pobedi. Verujem da je ovo još jedna sezona u kojoj ćemo Evropi pokazati svoj kvalitet i obradovati naše navijače novim pobedama“, dodao je Terzić.

Revanš Zvezde i Kluža igra se za nedelju dana u Rumuniji.

BONUS VIDEO: Dragović o razlozima zbog kojih je došao u Zvezdu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare