EPA-EFE/SALVADOR SAS

Zvezda ne staje, želi da ojača ekipu za izazove koji slede.

Fudbaleri Crvene zvezde započeli su pripreme za prolećni deo sezone u kojem žele da odbrane 10 bodova prednosti u odnosu na Partizan i titulom obezbede direktan plasman u Ligu šampiona.

PROČITAJTE JOŠ

Crveno-beli ujedno prave ekipu za elitno takmičenje koje žele da dočekaju spremni kako bi ostavili što bolji utisak.

Nakon dolaska ofanzivnog veziste Petera Olajinke iz Slavije, Zvezda je krenula u potragu za desnim bekom. Spominjao se Džošua Bremer iz Tventea, ali je sada iskrslo još jedno ime.

Iz Kolumbije stiže vest da Zvezda želi Santijaga Arijasa, Kolumbijca koji je napunio 30 godina i tokom karijere igrao za PSV, Atletiko Madrid, Sporting…

On je trenutno slobodan igrač, ali srpski tim nije jedini zainteresovan za njegovo dovođenje.

Arijasa žele još neki klubovi, pored Crvene zvezde pominje se i argentinski Independijente, kao i „jedan klub iz Španije“.

Arijas ima iskustva, vrhunac karijere doživeo je u Holandiji gde je za pet sezona odigrao 172 utakmice za PSV u svim takmičenjima i kao bek postigao 10 golova. Najbolja mu je bila sezona 2017/18, kada je bio proglašen za najboljeg igrača holanske Eredivizije. Tada je prešao u Atletiko Madrid za koji je odigrao 39 utakmica i dao jedan gol, a onda je krenulo „lutanje“ na pozajmicama u Leverkuzenu i Granadi.

Za reprezentaciju Kolumbije odigrao je 54 utakmice, bio je i akter Svetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine.

BONUS VIDEO Kad vam protivnik grubim startom pocepa i čarapu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar