Terzić: Fudbaleri Zvezde pristali na 50 odsto manje plate

Fudbal 04. apr. 202017:11 > 19:50
Podeli:
Zvezdan Terzić; Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, saopštio je da su fudbaleri srpskog šampiona pristali na tromesečno smanjenje plate od 50 odsto, zbog finansijske krize prouzrokovane pandemijom koronavirusa.

Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić, pohvalio je fudbalere, poručivši da su pokazali visok stepen odgovornosti u delikatnom trenutku.

„Zadovoljstvo mi je da saopštim da su igrači Crvene zvezde i ovom prilikom pokazali visoku svest i odgovornost prema svom klubu. To je dokaz da nismo selektirali samo dobre igrače već i dobre ljude. Danas su upravi kluba u pisanoj formi dostavili dokument koji između ostalog sadrži predlog za umanjenje plate od 50% u naredna tri meseca, a da o eventualnom umanjenju zarada za naredni period razgovaramo u julu, kada finansijske posledice pandemije budu jasnije vidljive“, poručio je Terzić i dodao:

„Prihvatanje ovakvog predloga bio bi samo deo mera koje FK Crvena zvezda sprovodi u cilju smanjenja troškova poslovanja, a sve sa namerom da sa što manje posledica prebrodimo predstojeću krizu“, kratko je poručio Zvezdan Terzić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram