Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Fudbalski klub Crvena zvezda i fudbalski klub Timok iz Zaječara su ozvaničili sportsko-tehničku saradnju.

Predsednik Zvezde Svetozar Mijailović rekao je da je dobra saradnja između crveno-belih i Timoka uvek postojala.

PROČITAJTE JOŠ

„Interes je pre svega izgradnja infrastrukture u Zaječaru, a vidim po najavama da će to biti jedan od najlepših i najopremljenijih stadiona u državi i šteta je da te tribine i teren ne budu poprište za najkvalitetnije klubove u Srbiji“, rekao je Mijailović, prenosi Zvezda.

„Zbog toga je interes Zvezde da pružimo svu moguću pomoć da se taj cilj koji su ljudi iz Zaječara postavili – bude ostvaren“, dodao je on.

Predsednik Timoka Milorad Vučković rekao je da je potpisivanje ugovora sa Crvenom zvezdom velika čast i obaveza.

„Zvezda je naš najveći klub i interes je da Timok i Zaječar postane regionalni fudbalski centar. U Zaječaru se gradi i stadion i cilj je da u narednih godinu-dve postanemo stabilan prvoligaš i doprinesemo razvoju fudbala u istočnoj Srbiji“, rekao je Vučković.

„Zvezda je najveći klub u Srbiji i brine o razvoju fudbala i mislim da ćemo kroz zajedničku saradnju, s obzirom na mnogo talenata u istočnoj Srbiji, kroz taj skauting, jedni drugima preneti sve, naravno, Zvezda nama mnogo više…“, dodao je on.

Trener Timoka Slobodan Halilović istakao je da veruje da u istočnoj Srbiji ima mnogo dečaka koji će biti budući prvotimci Crvene zvezde.

„Ono što bih ja voleo kao trener je da saradnja na stručnom nivou izmedju Zvezde i Timoka bude na višem nivou i da pripremamo mlade nade koje bi u budućnosti nosile Zvezdin dres, jer istočna Srbija poseduje mnogo talentovanih igrača. Uz dobar rad, nadam se da će biti mnogo igrača koji će obući dres Crvene zvezde“, rekao je on.

BONUS VIDEO Koreografija delija na meču protiv Monaka

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare