Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Fudbaler Crvene zvezde Žan-Filip Kraso bio je ponuđen ruskoj Lokomotivi iz Moskve, piše ruski Čempionat.

Kraso je bio jedan od fudbalera koji su prošlog leta poprilično impresionirali tehnikom, kontrolom lopte i saradnjom u napadu sa Piterom Olanjinkom, ali serija njegovih dobrih partija nije trajala i nakon priprema i uvodnog dela sezone.

PROČITAJTE JOŠ:

Barak Bahar ga je relativno brzo gurnuo u drugi plan, njegovim odlaskom su se stvari možda donekle popravile, ali se čini da ni Vladan Milojević ne računa na Krasoa.

Lokomotiva prema pisanju ruskog portala jeste zainteresovana da pojača napad, ali joj primarno interesovanje nije ofanzivac Zvezde.

Kraso je nedavno sjajno asistirao Aleksandru Kataiju za gol u 75. minutu protiv Radnika iz Surdulice, ali sam ovog proleća nije tresao mrežu.

Poslednji pogodak je dao još početkom decembra protiv Radničkog iz Niša, a nakon toga je uglavnom bio na klupi ili je dobijao šansu „na kašičicu“.

Njegovo umeće se ne spori, pa je tako u prva tri kola Superlige dao pet golova, ali tu ulogu i formu kasnije nije imao.

Ruski Meč TV navodi da je Lokomotiva obnovila kontakte sa nekim od igrača koji su joj bili interesantni prethodnih sezona, pa je među njima i Kraso.

Bilo da je ponuđen, ili da je moskovski klub sa njim stupio u kontakt, za sada konkretnih koraka nema, ali se leto bliži, pa do tada svašta može da se promeni.

BONUS VIDEO:Najbrži golovi u istoriji Bundeslige

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare