Foto: EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI

Dijego Falčineli do strede stiže u Beograd, posle čega će i zvanično poztpis na jednogodišnju pozajmicu sa srpskim šampionom, s pravom otkupa na kraju sezone za milion evra.

PROČITAJTE JOŠ

Kako piše „Mozzart sport“, napadač Bolonje će u Zvezdi mesečno zarađivati 35.000 evra, odnosno 420.00 na godišnjem nivou, , dok bi crveno-beli pomenuto obešećenji platili u tri rate, ukoliko iskusni golgeter ispunini očekivanja

Italijan će biti prijavljen za meč sa Omonijom i do duela u Nikoziji će se upoznati s novim timom i zahtevima šefa stručnog štaba Dejana Stankovića.

Falčineli je proteklih nekoliko godina mnogo menjao klubove, a najbolji učinak imao je u sezoni 2016-2017. kada je postigao 13 golova u Seriji A.

Bolonja ga je u julu 2018. dovela iz Sasuola za 7.000.000 evra, dok su ga u aktuelnom prelaznom roku želeli italijanski drugoligaši Ređina i Vićenca, kao i Peruđa, u kojoj je prošle sezone postigao dva gola na 29 mečeva.

Holandija – Italija

Posle dugo vremena u tim Azura se vraća Đorđo Kjelini, ali u Holandiji Italija nije favorit, jer se kec plaća kvotom 2,40.

Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Holandija – Italija.

BiH – Poljska

Odolela je BiH u Firenci, sad hoće pobedu kod kuće za kvotu 2,70.

Pogledajte i ostale kvote Mozzart kladionica za meč BiH – Poljska.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare